proces výroby

Takhle vznikají výrobky té
nejvyšší kvality krok za krokem

Všechny naše výrobky jsou zcela bezlepkové a bez alergenů.
01
Příjem masa

pečlivá kontrola vstupní suroviny, nekompromisní důraz na kvalitu

Příjem masa
02
bourárna

Zpracování vepřového masa pro další použití a jeho rozbourání na jednotlivé části

Bourárna
03
Masírování

Pro jemnou a delikátní chuť přidáváme k masu pouze špetku soli a nezbytné množství aditiv, následuje dlouhé masírování, aby hotová šunka byla křehká a šťavnatá

Masírování
04
Masná výroba

Vaření výrobků probíhá ve vodní páře a udíme kouřem z pravého bukového dřeva

Masná výroba
05
Plátkování

Uzeninu plátkujeme s důrazem na vysokou kvalitu a hygienu v prostředí, které se blíží podmínkám operačního sálu

Plátkování