Speciality

... převážně jsou vyráběny z různých částí vepřového masa. Struktura je většinou tvořena z jedné nebo několika svalových partií. Jedná se o výrobky zauzené či zapečené, částečně obarvené nebo obalené v dekorativním koření.

Debrecínská pečeně

obj. číslo:  505
obj. číslo:  506
obj. číslo:  507
hmotnost:  3,5 kg
hmotnost:  1,7 kg
hmotnost:  2 kg
Ø:  130 mm
Ø:  130 mm
Ø:  100 mm
trvanlivost: 21 dnů
Vyrobena ze dvou vepřových pečení, formovaná, obarvená paprikou a zauzená přírodním kouřem.
Debrecínská pečeně

Cikánská pečeně

obj. číslo:  509
hmotnost:  3,5 kg
Ø:  130 mm
trvanlivost: 21 dnů
Vyrobena ze dvou vepřových pečení, obarvená kulérem a zauzená přírodním kouřem.
Cikánská pečeně

Kladenská pečeně

obj. číslo:  501
hmotnost:  2 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vyrobena z vepřové pečeně, zauzená přírodním kouřem.
Kladenská pečeně

Farmářská kotleta

obj. číslo:  232
hmotnost:  2 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vyrobena z vepřové pečeně s pokryvem z černého drceného pepře a kmínu, lehce zauzená přírodním kouřem.
Farmářská kotleta

Cikánský kotlet

obj. číslo:  582
hmotnost:  1,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vyroben z vepřové pečeně s tukovým krytím, obarvený kulérem a zauzený přírodním kouřem.
Cikánský kotlet

Anglická slanina speciál

obj. číslo:  516
hmotnost:  1 kg
trvanlivost: 21 dnů
Tvarovaný vykostěný vepřový bok, zauzený přírodním kouřem.
Anglická slanina speciál

Anglická slanina

obj. číslo:  515
hmotnost:  2 kg
trvanlivost: 21 dnů
Tvarovaný vykostěný vepřový bok, obarvený kulérem a zauzený přírodním kouřem.
Anglická slanina

Slanina s pepřem

obj. číslo:  381
hmotnost:  1,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Tvarovaný vykostěný vepřový bok, obalený drceným pepřem a zauzený přírodním kouřem.
Slanina s pepřem

Anglická slanina nelisovaná

obj. číslo:  199
hmotnost:  1,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Netvarovaný vykostěný vepřový bok, obarvený kulérem a zauzený přírodním kouřem.
Anglická slanina nelisovaná

Anglický bok

obj. číslo:  549
hmotnost:  2,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vepřový bok skládaný do speciální formy, obarvený kulérem a zauzený přírodním kouřem.
Anglický bok

Anglický hřbet

obj. číslo:  644
hmotnost:  1,8 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vepřový bok skládaný do speciální formy, obarvený kulérem a zauzený přírodním kouřem.
Anglický hřbet

Anglická slanina na nářezák

obj. číslo:  618
hmotnost:  3 kg
řez:  10 x 10 cm
trvanlivost: 21 dnů
Tvarovaný vykostěný vepřový bok, obarvený kulérem a zauzený přírodním kouřem.
Anglická slanina na nářezák

Oravská slanina

obj. číslo:  653
hmotnost:  1,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Tvarovaný vykostěný vepřový bok, zauzený přírodním kouřem.
Oravská slanina

Česnekový bok delikates

obj. číslo:  525
hmotnost:  2 kg
trvanlivost: 21 dnů
Tvarovaný vepřový bok s česnekem, zauzený přírodním kouřem.
Česnekový bok delikates

Bok Flamendr

obj. číslo:  649
hmotnost:  0,65 kg
trvanlivost: 21 dnů
Pikantní zauzený vepřový bok obalený drceným zeleným pepřem určený pro opravdové gurmány. Je vyrobený z vybraných surovin s vysokou zmasilostí.
Bok Flamendr

Cikánský šál

obj. číslo:  646
hmotnost:  1,7 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vyroben ze spodního šálu vepřové kýty s tukovým krytím, obarvený kulérem.
Cikánský šál

Moravské maso

obj. číslo:  503
hmotnost:  1,4 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vyrobeno ze spodních šálů vepřové kýty, obarveno kulérem a zauzeno přírodním kouřem.
Moravské maso

Sedlácká kýta

obj. číslo:  541
hmotnost:  1,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Spodní šál vepřové kýty s tukovým krytím, lehce zauzený přírodním kouřem.
Sedlácká kýta

Chalupářské maso

obj. číslo:  550
hmotnost:  2 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vyrobeno z vepřové kýty s povrchovým krytím z tenkého plátku vepřového boku, tvarováno a zauzeno přírodním kouřem.
Chalupářské maso

Domácí kýta

obj. číslo:  629
hmotnost:  1,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Spodní šál vepřové kýty s tukovým krytím, lehce zauzený přírodním kouřem.
Domácí kýta

Uzená kýta

obj. číslo:  626
hmotnost:  2 kg
trvanlivost: 21 dnů
Květová špička s tukovým krytím, lehce zauzená přírodním kouřem.
Uzená kýta

Moravská krkovice speciál

obj. číslo:  564
hmotnost:  1,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vykostěná vepřová krkovice, zauzená přírodním kouřem.
Moravská krkovice speciál

Šunkové koleno ručně skládané

obj. číslo:  527
obj. číslo:  679
hmotnost:  3 kg
hmotnost:  1,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vykostěné vepřové koleno s kůží, zbavené tuhých částí, ručně skládané a tvarované.
Šunkové koleno ručně skládané

Cikánka

obj. číslo:  512
hmotnost:  2 kg
Ø:  100 mm
trvanlivost: 21 dnů
Vyrobena z vepřové kýty, obarvená kulérem.
Cikánka

Krůtí prsní filet

obj. číslo:  581
hmotnost:  2,5 kg
trvanlivost: 21 dnů
Celosvalový výrobek z chlazených krůtích prsou.
Krůtí prsní filet

Kuřecí pecen

obj. číslo:  560
hmotnost:  1,3 kg
trvanlivost: 21 dnů
Vyroben z kuřecích prsou, formovaný a zauzený přírodním kouřem.
Kuřecí pecen

Maso Koliba

obj. číslo:  650
hmotnost:  0,65 kg
trvanlivost: 21 dnů
Kvalitní zauzený výrobek s jemnou, delikátní chutí sladké papriky.
Maso Koliba