Certifikace

Kvalita má ve společnosti LE & CO nejvyšší prioritu a tomuto faktu je podřízena veškerá její činnost. Zřejmě i proto dnes patříme mezi nejvýznamnější výrobce šunky a masných specialit v České republice. Za každým naším výrobkem, který se dostane na váš stůl, stojí dlouholeté zkušenosti, nekompromisní profesionální přístup, maximální péče o bezpečný a hygienicky nezávadný postup při výrobě, ale také zavazující rodinné tradice navazující na odkaz zakladatele společnosti Ing. Jiřího Lence a návrat k přirozeným hodnotám, které se v dnešní uspěchané době zcela vytrácejí.

Abychom obstáli v tvrdém konkurenčním prostředí a zůstávali na špici pomyslného peletonu výrobců šunky a  masných specialit, věnujeme velké úsilí neustálé kontrole procesu výroby našich produktů a zdokonalování pracovních postupů a profesního růstu. Garancí tohoto přístupu by pro vás konečné zákazníky i obchodní partnery měla být certifikace společnosti LE & CO dle standardů ISO 22000, FSSC 22000, IFS a HACCP. Tyto certifikáty zaručují velmi vysokou kvalitu výroby a systém hygieny a bezpečnosti potravin dle mezinárodních potravinářských standardů.

Sama o sobě je také vypovídající skutečnost, že všechny naše výrobky jsou zcela bezlepkové a bez alergenů.